“Gevoel dat uw automatisering beter kan?”
Doe de gratis ICT-scan

Ongestoord werken met Dijkcom Automatisering

Dijkcom Automatisering uit Zwartsluis pakt het anders aan. Wij zoeken het beste antwoord op uw automatiseringsvragen. Dé oplossing die past bij uw bedrijf én uw portemonnee. Die leggen we uit in ‘gewoon Nederlands’. We vertrekken pas als alles goed werkt!

En daarna zijn wij elke dag bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn als het ware uw externe ICT-afdeling!

Waarom Dijkcom

Onze passie

Wij ondernemen niet om snel rijk te worden. Wij ondernemen omdat automatisering onze passie is. Zoeken naar slimme, goede en betaalbare oplossingen vinden wij boeiend. Een voldaan gevoel krijgen wij van opdrachtgevers die dankzij onze diensten en producten ongestoord werken.

 • Innovatief
 • Ontzorgen
 • Flexibel
 • Kwaliteit

Hoe doen wij dat?

Dijkcom Automatisering is het bedrijf van Julian van Dijk. Wij werken in een brede regio rondom Zwartsluis. ‘Ontzorgen’ staat centraal bij alles wat we doen. Of we nou alleen de apparatuur leveren of een compleet onderhoudscontract afsluiten. Wij luisteren goed naar opdrachtgevers en bedenken pas oplossingen als we precies weten wat zij nodig hebben. Vaktaal gebruiken wij zo min mogelijk. Liever leggen wij u precies uit wat de voordelen zijn van onze oplossingen.

Dijkcom vindt het vreemd dat bedrijven veel geld investeren in programma’s of apparatuur en vervolgens niet weten hoe ze daarmee optimaal kunnen werken. Wij vinden dat zonde van de investeringen. Dijkcom Automatisering vertrekt pas als u precies weet hoe u het meeste voordeel behaalt uit een toepassing. Dijkcom houdt het simpel en denkt bovenal met u mee.

Dijkcom levert maatwerk. Wij leveren het beste antwoord op uw automatiseringsvragen. Dijkcom speelt optimaal in op uw werkzaamheden én uw budget. Werkt er onverhoopt toch iets niet goed of heeft u vragen? U heeft ons direct aan de lijn in plaats van dat u aansluit in een lange wachtrij voor een helpdesk. Wij helpen snel. Vaak ‘op afstand’ en indien nodig komen wij naar u toe.

Wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwebare ICT-bedrijven. Bekijk de algemene voorwaarden van ICTWaarborg.

Brands

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Dijkcom Automatisering zorgt dat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Of dat nou op uw bedrijf is, thuis, in de trein, in een wachtruimte of bij uw klanten is. Wij helpen u met:

 • Systeembeheer & netwerkbeheer Ongestoord aan
  het werk.

 • Werken in de cloud Altijd en overal
  aan het werk.

 • WifinetwerkenUw wifi uitbreiden of vervangen?

 • Reparaties Wij helpen u snel weer aan het werk.

 • Online telefonie Zeer voordelig en onbeperkt bellen.