Wat is onze meerwaarde?

Een ICT-infrastructuur die volledig inspeelt op uw bedrijfsprocessen. Dat is wat u wilt. U heeft er alleen de kennis of de tijd niet voor om uw ICT in topvorm te krijgen en te houden… Herkenbaar? Dan is Dijkcom Automatisering uw ideale partner. Om u volledig te ontzorgen treden we graag op als uw externe ICT-afdeling. Of het nou om advies, aanschaf, implementatie, configuratie of onderhoud van al uw professionele soft- en hardware gaat: wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers altijd en overal ongestoord kunnen werken. Op de zaak, thuis, in de trein of bij een klant.

  1. Slim
  2. Snel
  3. Safe

Slim We bedenken de oplossing die u nodig heeft

Wij luisteren goed naar u en kijken graag even rond in uw bedrijf. Zo brengen we de processen binnen uw zaak in kaart. Vervolgens denken we graag met u mee. We kijken hoe we met slimme ICT-oplossingen uw organisatie efficiënter kunnen maken. Pas als we precies weten wat u nodig heeft, bedenken we dé oplossing. Dat doen we vanuit passie. Het zoeken naar slimme, goede en betaalbare antwoorden op uw automatiseringsvragen is wat ons boeit. Zo leveren we altijd maatwerk dat past bij uw bedrijf en portemonnee.

Snel We staan altijd voor u paraat

Of het nou om de eerste kennismaking, het bedenken van de oplossing of het installeren en functioneren van de ICT-infrastructuur gaat; snelheid staat centraal bij alles wat we doen. Waar we wel even de tijd voor nemen? U en uw medewerkers uitleggen hoe u het meeste voordeel haalt uit onze toepassingen. We vertrekken pas als alles optimaal werkt en iedereen precies weet hoe het zit. Werkt er onverhoopt toch iets niet goed of heeft u vragen? Bij ons geen lange wachtrij voor een helpdesk. U heeft ons meteen aan de telefoon en als regionale speler vliegensvlug op locatie.

Safe We zorgen dat u altijd en overal veilig kunt werken

Ook uw organisatie wordt steeds afhankelijker van ICT voor een goede bedrijfsvoering. Een server die dienst weigert of internet dat eruit ligt… U moet er niet aan denken! Om nog maar te zwijgen over inbreuken op uw systeem van buitenaf… Risico’s als deze wilt u beheersen met een veilig slot op de digitale voor- en achterdeur van uw bedrijf. Als lid van ICT Waarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven, helpen we u graag de juiste beveiligingsstrategie op te zetten. Zo kunnen u en uw medewerkers overal en altijd ongestoord en veilig werken.

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl