VO 22.03

‘De proactieve houding kan ik enorm waarderen’

VO 22.03 is een samenwerkingsverband van 14 scholen in de regio Hoogeveen, Meppel en Steenwijk om moeilijk lerende kinderen passend voortgezet onderwijs te bieden. Directeur Erik van de Waeter belde ons met de vraag hoe privacygevoelige informatie veilig op te slaan. 

Werkzaamheden

Erik van de Waeter: “Bij ons samenwerkingsverband zijn veel scholen en leerlingen betrokken. We bezitten dus veel privacygevoelige informatie. Gezien de strenge regelgeving op dat gebied wilden we er zeker van zijn dat we die ergens veilig kunnen opslaan. Dijkcom Automatisering tuigde een eigen omgeving voor ons op in de cloud. Onze 24 medewerkers kunnen daarop inloggen. Veilig en betrouwbaar.” 

Voordelen

“We voldoen nu volledig aan de AVG-wetgeving die per 25 mei 2018 is ingegaan. En of onze medewerkers nu op school, thuis of onderweg zijn, ze kunnen overal inloggen. Daarna komen ze dankzij en fraai gebouwde koppeling op ons vertrouwde systeem Grippa terecht. Documenten die ze uit dat programma uploaden, kunnen nu na het inloggen nooit meer op de computers van onze medewerkers achterblijven.”

Meerwaarde

“Eerder beveiligde Dijkcom ons mailverkeer ook al. Net als dit keer ging dat toen ook snel, accuraat en met een duidelijke uitleg. Wat ik vooral waardeer, is de proactieve houding. Dijkcom dacht echt met ons mee. Toen we wilden vragen of we nog een privacyreglement moesten opstellen, overhandigden zij ons al een volledig uitgewerkt document.”  

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl