Ongedierte Bestrijding Nederland, Hasselt

‘De snelheid van handelen is groot’


Ongedierte Bestrijding Nederland zet zich in heel Nederland in voor de beheersing van plaagdieren bij zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Nadat ze veel problemen ervoeren met hun eigen server schakelde Edse van Eijk, technisch administratief medewerker, ons in.

Werkzaamheden

Edse van Eijk: “We draaiden nog op een lokale server. Met 35 mensen in buitendienst werkte dat niet meer. Per telefoon, iPad of laptop willen we dat alle medewerkers continu in verbinding staan met ons systeem. Zo kunnen ze alle gegevens rond onze opdrachten op locatie invoeren. Dijkcom Automatisering bedacht op basis van gesprekken met ons de perfecte oplossing.”

Voordelen

“We werken nu allemaal in de Cloud. Daardoor zijn meteen onze wensen qua veiligheid en diefstal ingewilligd. Ook is het niet langer nodig om back-ups te maken en hoeven we de server niet meer te beheren en te onderhouden. Onverwachte uitgaven bij problemen met de server zijn daardoor verleden tijd. Dijkcom rekent voor haar dienstverlening gewoon een vaste prijs per maand. Zelfs als er zich een probleem voordoet, dat veel tijd kost.”

Meerwaarde

“De lijnen met Dijkcom zijn kort. Op een belletje, appje of mailtje komt vrijwel direct een reactie. En ze staan er meteen als we ze nodig hebben. De snelheid van handelen is groot. Net als de kennis van zaken. En het fijne daarbij is dat Dijkcom taal gebruikt die begrijpelijk is. Ze zetten vaktaal om in een uitleg die alles duidelijk maakt.”  

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl