Jachthaven De Kranerweerd, Zwartsluis

‘Bij Dijkcom vind je alle kennis en denkbare diensten op een adres’

Jachthaven De Kranerweerd in Zwartsluis is de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Zeker nadat we in overleg met administratief medewerkster Linda van Veen de hele automatisering onder de loep namen en aanpasten naar de eisen van deze tijd.  

Werkzaamheden

Linda van Veen: “We zochten een sterke lokale partij die voor ons een plan op maat kon maken. Dijkcom bracht voor ons alle bestaande processen in kaart en bedacht een fraai totaalplan. Dankzij nieuw aangelegde internetlijnen ligt in onze hele jachthaven nu een sterk wifinetwerk voor onze gasten. En op kantoor beschikken we met hosted exchange over de ideale mailoplossing en met VoIP over vaste telefonie via internet.” 

Voordelen

“Dijkcom heeft alle kennis in huis en beschikt over een breed scala aan diensten. Dat zochten we. Onze automatisering was in handen van meerdere partijen. Nu hebben we een partner gevonden die alles voor ons regelt. Dijkcom is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Dankzij hen blijft onze IT-infrastructuur altijd up-to-date en werken we veel efficiënter.”

Meerwaarde

“Dijkcom is een sterke regionale partner voor ons. Ze hebben feeling met onze dienstverlening en zijn altijd dichtbij. Als we Dijkcom nodig hebben, kunnen we ze negen van de tien keer meteen bereiken. En in het sporadische geval dat we ze niet direct te pakken krijgen, volgt er binnen vijf minuten al een belletje, mailtje of appje terug. Dat werkt heel fijn en geeft heel veel vertrouwen. Vertrouwen dat Dijkcom iedere keer weer waarmaatkt.”

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl