Hotel Waanders, Staphorst

‘Heel prettig om altijd contact te hebben met dezelfde persoon’

Hotel Waanders in Staphorst is al meer dan een eeuw een begrip in de wijde regio.Nadat uitbater Henk Breukelaar in 2015 eigenaar werd van het hotel wilde hij af van de overkill aan IT-oplossingen in zijn pand. We brachten alle processen in kaart en bedachten een plan op maat.

Werkzaamheden

Henk Breukelaar: “Onze boekhouding en klantendatabase lagen een paar jaar geleden bijna op straat. Bij de receptie was per abuis een foute link aangeklikt met een ransomware-aanval tot gevolg… We riepen meteen de hulp van Dijkcom in. Dat was onze redding, want zij konden nog net op tijd een back-up van alle gegevens voor ons maken. Uit een analyse van Dijkcom bleek dat we een sterk verouderde en onduidelijke IT-infrastructuur hadden. We hadden behoefte aan een totaalplan dat in al onze behoeften voorzag. Dat bedacht Dijkcom en voerden ze ook perfect uit.”

Voordelen

“In het verleden was steeds een extra stukje IT aan het bestaande toegevoegd. Onze IT-oplossing is nu heel overzichtelijk en duidelijk. Dijkcom legde nieuwe internetlijnen aan voor ons personeel. En een nieuw wifinetwerk voor onze gasten in alle hotelkamers en overige ruimtes. Ook werken we nu met dank aan Office 365 in de cloud, waar al onze gegevens via Online back-up altijd veilig opgeslagen worden. We kunnen razendsnel werken. En veilig. Onze grootste zorg is helemaal verdwenen.”   

Meerwaarde

“Wat ik heel prettig vind aan de dienstverlening van Dijkcom is dat ik altijd en overal contact heb met dezelfde persoon. Dat maakt hun service heel persoonlijk. Ze zijn ook altijd beschikbaar. Bij kleine problemen geven ze direct advies. Zo kunnen we kleine dingen met hulp op afstand zelf oplossen. Lukt dat niet, dan staan ze binnen 24 uur bij ons op de stoep. En alles gaat nog met normale prijzen. Ook dat is tegenwoordig best uniek.”

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl