Gritter Chalets en Stacaravans, Geesbrug

‘Met slimme oplossingen spelen ze in op onze wensen’

Gritter caravans bouwt, verkoopt, verhuurt, vervoert, onderhoudt en financiert chalets en (sta)caravans. Met administratief medewerker Adrie Benjamins als aanspreekpunt tilden we de volledige automatisering van Gritter naar een hoger niveau. Van vaste telefonie tot werken in de cloud en van nieuwe internetlijnen tot nieuwe hardware.

Werkzaamheden

Adrie Benjamins: “Een paar jaar terug werden we getroffen door een cyberaanval. Waren we alle gegevens kwijt… Dat nooit meer, was daarna de gedachte. En dus schakelden we Dijkcom in. Op basis van gesprekken en door goed rond te kijken in ons bedrijf, kwamen ze met een slim en doordacht totaalplan. We kregen nieuwe computers, vaste en draadloze internetlijnen, onze vaste telefonie werd volledig anders ingericht en we werken nu in de cloud.” 

Voordelen

“Zelf hebben we weinig verstand van automatisering. Met Dijkcom hebben we onze externe ICT-afdeling gevonden. Als er iets aan de hand is, bellen we Dijkcom en staan ze paraat. Ze zijn echt ons manusje van alles op ICT-gebied. Het belangrijkste is dat ze ons vertrouwen hersteld hebben na die cyberaanval. Zonder angst wisselen we nu onderling informatie uit via de cloud. Mails, bestanden, documenten. We kunnen er altijd en overal bij.”

Meerwaarde

“Zoals gezegd: de snelle service natuurlijk! Maar ook van de grondige analyse die Dijkcom maakte van onze situatie, waren we onder de indruk. Ze keken echt naar waar het bij ons aan schortte en wat er beter moest en kon. Op basis daarvan kwam Dijkcom met slimme oplossingen, die volledig op onze wensen inspeelden. Alles wat ze deden werd aan ons in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd. Zelfs als leek begrepen we wat er ging gebeuren.”

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl