Wat zeggen onze klanten over ons?

We werken voor een groot aantal klanten in de wijde regio rondom Zwartsluis. Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse sectoren en variëren van gezondheidscentra tot uitzendbureaus, van bouwbedrijven tot onderwijsinstellingen en van groothandels tot particulieren.

Ongedierte Bestrijding Nederland

Ongedierte Bestrijding Nederland, Hasselt

Ongedierte Bestrijding Nederland zet zich in heel Nederland in voor de beheersing van plaagdieren bij zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Nadat ze veel problemen ervoeren met het beheer van hun eigen servers schakelde Edse van Eijk, technisch administratief medewerker, ons in.

Lees meer
VO 22.03

VO 22.03, Hoogeveen/Meppel/Steenwijk

VO 22.03 is een samenwerkingsverband van 14 scholen in de regio Hoogeveen, Meppel en Steenwijk om moeilijk lerende kinderen passend voortgezet onderwijs te bieden. Directeur Erik van de Waeter belde ons met de vraag hoe privacygevoelige informatie veilig op te slaan.

Lees meer
Gritter Chalets en Stacaravans

Gritter Chalets en Stacaravans, Geesbrug

Gritter caravans bouwt, verkoopt, verhuurt, vervoert, onderhoudt en financiert chalets en (sta)caravans. Met administratief medewerker Adrie Benjamins als aanspreekpunt tilden we de volledige automatisering van Gritter naar een hoger niveau. Van vaste telefonie tot werken in de cloud en van nieuwe internetlijnen tot nieuwe hardware.

Lees meer
Hotel Waanders

Hotel Waanders, Staphorst

Hotel Waanders in Staphorst is al meer dan een eeuw een begrip in de wijde regio.
Nadat uitbater Henk Breukelaar in 2015 eigenaar werd van het hotel wilde hij af van de overkill aan IT-oplossingen in zijn pand. We brachten alle processen in kaart en bedachten een plan op maat.

Lees meer
Jachthaven De Kranerweerd

Jachthaven De Kranerweerd, Zwartsluis

Jachthaven De Kranerweerd in Zwartsluis is de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Zeker nadat we in overleg met administratief medewerkster Linda van Veen de hele automatisering onder de loep namen en aanpasten naar de eisen van deze tijd.

Lees meer

Benieuwd naar onze diensten?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl