Klachtafhandeling - Dijkcom Automatisering

Organisatie

Dijkcom Automatisering is een ICT dienstverlener voor de zakelijke markt. Sinds 2012 staan wij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf bij met het verbeteren van de prestaties door hen de zorg voor ICT uit handen te nemen.

Door onze persoonlijke aanpak weten wij wat onze klanten nastreven en kunnen wij hen bijstaan met zinvolle en (kosten)efficiënte oplossingen. Ook ons uitgebreide dienstenpakket, gecertificeerde medewerkers, flexibiliteit en heldere communicatie, spelen hierbij een grote rol

Ook voor wat betreft de uurtarieven zijn wij altijd helder. Wij berekenen een vast tarief van € 50,-- ex btw per uur.** Dat is op zich in onze branche concurrerend maar wij gaan een stapje verder. In tegenstelling tot wat de meeste van onze collega's doen berekenen wij geen minimum qua af te nemen uren en geen voorrijkosten. Wij houden namelijk van eenvoudig en transparant zodat u als klant altijd weet waar u aan toe bent.

Onze prijzen zijn voordelig en onze voorwaarden aantrekkelijk en flexibel. Zo werken wij niet met vaste langdurige contracten maar zijn onze contracten per maand opzegbaar.

** Wij rekenen voor particuliere klanten een afwijkend uurtarief.