Telefonie (vast & mobiel)

Vaste telefonie

Uw bedrijf moet kunnen bellen en bereikbaar zijn. U beschikt dus over een telefooncentrale. Functioneel gezien is en blijft dat volstrekt logisch, maar ligt het nog wel voor de hand om straks een nieuwe telefooncentrale aan de wand te schroeven?

VoIP-telefonie

VoIP-telefonie is de nieuwe standaard in zakelijke telefonie. Lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Ze lopen in technisch opzicht voorop. Daarom bieden wij u graag de Xelion-oplossing aan.

Xelion-oplossing

Als u kiest voor Xelion zit u niet vast aan één operator of één ICT-dienstverlener. Dat geeft u de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder dat u een geheel nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale hoeft te implementeren. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie state-of-the-art. Dankzij deze app is VoIP-telefonie vanuit de cloud een ervaring waar u als organisatie en gebruiker nooit meer zonder wilt.

De voordelen van VoiP-telefonie op een rijtje:

 1. Goede gesprekskwaliteit
 2. Intuïtief in gebruik
 3. Integratie op uw desktop
 4. Mooie vast-mobiel integratie
 5. Integratie met diverse CRM- en ERP-applicaties mogelijk
 6. Lage instapkosten
 7. Lage belkosten

 

‘Xelion biedt u het beste van twee werelden zowel voor vaste als mobiele integratie’

 

Mobiele telefonie

Bereikbaar zijn buiten de muren van uw onderneming? Met onze mobiele telefonie kunt u bellen waar en wanneer u maar wilt. Of u nu reist naar een zakelijke afspraak of op een andere locatie werkt.


Dijkcom Mobiel-service

Wij beschikken over eigen abonnementen met onze dienst Dijkcom Mobiel. U kunt hierbij kiezen voor telefoons en smartphones van merken als Apple, Huawei, Samsung en HTC.

Sim Only

Het abonnement dat wij u aanbieden is Sim Only. U heeft dus een vast aantal belminuten en datagebruik per maand. Natuurlijk kunt u ook een telefoon bij ons kopen.

Twee nummers

We bieden standaard de mogelijkheid om twee nummers te gebruiken op één simkaart. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers teven een privé-nummer gebruiken op een zakelijke telefoon. Een nieuwe collega kan ook zonder problemen de telefoon overnemen van bijvoorbeeld een ex-collega. Wij kunnen als extra service voor u regelen dat het telefoonnummer van een ex-collega doorgeschakeld wordt naar een andere telefoon, zonder dat u hiervoor extra abonnementskosten heeft.

‘Een vast aantal belminuten en datagebruik per maand’

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

 • Bel ons 038 - 203 60 00
 • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
 • Contacteer ons Vul het formulier in
 • Mail ons info@dijkcom.nl