Remote monitoring

We zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor continuïteit en optimale prestaties van uw IT-services. Of de onderliggende IT-infrastructuur zich nou in de cloud, on-premises of in een combinatie ervan bevindt, maakt niets uit. 

Voorspellend IT-beheer

Door monitoring met proactief en voorspellend IT-beheer voorkomen wij verstoringen. Ook bewaken en beheren wij end-to-end de performance, capaciteit, beschikbaarheid en gebruiksbeleving van uw IT-omgeving. Onze Managed Services zijn aan te passen naar uw wensen. U kunt dus kiezen wat het beste bij u past. Wat wij doen, wat wij beheren, hoe snel wij handelen en wanneer wij handelen: dat bepaalt u! Zo kunt u het geheel of een deel van uw IT-omgeving uitbesteden en de beheertaken verdelen.

Monitoring 

Servers, netwerk, storage, databases, middleware, private cloud, public cloud en applicaties van vrijwel elke leverancier. We leveren het allemaal! Maar daar stoppen wij niet. Bijna elk fysiek of logisch device kunnen we monitoren. Dus ook als het gaat om industriële apparaten en Internet-of-Things-devices.

Automatische rapportages

24 uur per dag en 7 dagen per week krijgen we elk event binnen de te monitoren IT-omgeving door. Incidenten of bijna-incidenten geven wij aan u door, hoe en wanneer u dat wilt. U ontvangt automatisch rapportages over uw IT-omgeving.

 

‘Bijna elk fysiek of logisch device kunnen we monitoren’

  

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl