Online werkplek

Met behulp van een Online werkplek kan een medewerker altijd en overal, vanaf ieder device, inloggen op zijn persoonlijke werkplek. Een volledige ontzorging op het gebied van ICT.

Minder ICT-kosten

Door gebruik te maken van een Online Werkplek dalen de ICT-kosten drastisch en worden deze eindelijk volledig transparant en inzichtelijk. De snelheid van een Online werkplek is altijd optimaal. Alle applicaties, bestanden en e-mails worden volledig geïntegreerd. 

Cloud-computing

Tegenwoordig willen wij overal kunnen inloggen om bij onze werkbestanden te komen, zowel voor zakelijk gebruik als privé. Voor veel ondernemers is een Online werkplek dan ook een must om overal via een internetverbinding een virtuele werkplek te hebben. Wij dragen zorg voor alle gewenste applicaties en Office 365. Zo kunt u onderweg, op zakenreis of waar dan ook via cloud-computing altijd in de cloud werken. U heeft alles bij de hand, verliest geen tijd en staat altijd in verbinding met uw virtuele kantoor. 

Dagelijkse back-up

Wanneer u gebruikmaakt van de Online werkplek hoeft u er niet bang voor te zijn dat u al uw gegevens kwijtraakt. Hier worden namelijk dagelijks back-ups van gemaakt naar een tweede datacenter. Uw gegevens staan dus altijd opgeslagen op meerdere locaties. Dat is wel zo’n veilig idee. Met de Online werkplek haalt u op een eenvoudige manier een stukje flexibiliteit en veiligheid in huis.

Nog tien voordelen op een rij:

1. Hogere beschikbaarheid
2. Lagere investerings- en onderhoudskosten
3. Minder ICT-beheer
4. Persoonlijke telefonische ondersteuning en support
5. Betalen naar verbruik
6. Geen verborgen kosten
7. Inclusief backups van uw data
8. Cloud-omgeving modulair opgebouwd 
9. Altijd en overal toegankelijk
10. Optimaal beveiligd

 

'Alle data, e-mails en programma's gebundeld in één virtuele werkplek'

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl