Online Opslag

Uw zakelijke gegevens horen al lang niet meer thuis op een floppy. En ook externe schijven bieden niet de mogelijkheden van tegenwoordig. Met Online opslag bent u er altijd van verzekerd dat uw gegevens veilig bewaard worden en toegankelijk zijn.

Centrale beschikbaarheid bestanden

Online opslag zorgt voor een veilige omgeving waarop uw bestanden centraal beschikbaar zijn voor u en uw organisatie. Zo kunt u eenvoudig grote bestanden delen en uw data op verschillende apparaten beschikbaar maken. Waar en wanneer u maar wilt. 

Nomadesk

Nomadesk is een alternatief voor de bekende NAS-server. In tegenstelling tot de NAS-server biedt Nomadesk onbeperkte dataopslag, inclusief back-up in een extern datacentrum. Daarnaast is dit databeheerprogramma via alle apparaten te bereiken en werkt het met alle besturingssystemen. Als u kiest voor Nomadesk hoeft u bovendien niet te investeren in dure hard- en software. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een bescheiden vergoeding.

AVG-wetgeving

Op het gebied van veiligheid biedt Nomadesk ook aanzienlijke voordelen ten opzichte van soortgelijke externe aanbieders. Het datacentrum bevindt zich namelijk in Amsterdam in plaats van in Amerika. U bent dus verzekerd van een veiligheidsniveau dat voldoet aan de strenge eisen van de Europese AVG-wetgeving.

Dropbox Business

Dropbox Business is een zakelijke filesharing-oplossing die uw team in staat stelt om aan documenten te werken. Ook kunt u deze documenten veilig online beschikbaar stellen naar gelang de wensen van de gebruiker. Zo kunt u bestanden centraal opslaan en delen.

Bedrijfsoplossing

De bedrijfsoplossing van Dropbox maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden te delen en te synchroniseren via de cloud. Zo kunt u er samen aan werken. Dit zorgt ervoor dat u als klein of middelgroot bedrijf of als enterprise niet langer afhankelijk bent van slechts één apparaat om bestanden te openen en te delen. U maakt gebruik van meerdere apparaten en op meerdere locaties.

 

‘Cloud-sharing is de snelst groeiende oplossing binnen het MKB’

 

 

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl