Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloud-platform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services voor bijvoorbeeld berekeningen, opslag, data, netwerken en toepassingen. U werkt sneller, bent productiever en bespaart geld.

IT-infrastructuur bouwen

Één cloud-oplossing voor elke organisatie bestaat niet. Daarom heeft Microsoft zowel oplossingen van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als Platform-as-a-Service (PaaS) verwerkt in Azure. Met de IaaS-oplossingen van Azure kunt u een complete IT- infrastructuur bouwen met VM’s, storage, loadbalancers en VPN-verbindingen. Developers kunnen PaaS-services afnemen en met Visual Studio aan de slag om direct apps in Azure te publiceren.

Extra resources

Dankzij het pay-as-you-grow-model kunt u eenvoudig de oplossing opschalen wanneer extra resources gewenst zijn. Facturatie gaat per minuut, alleen het verbruik wordt in rekening gebracht.

Hybride cloud

Wij geloven in de hybride cloud: zelf de transitie naar de cloud bepalen, kiezen welke diensten naar de cloud worden gemigreerd en wanneer dit gebeurt. Azure integreert naadloos in uw Active Directory-omgeving. Hierdoor lopen accounts, rechten en wachtwoorden altijd synchroon met de services in Azure.

Migratietraject

Wanneer de tijd is aangebroken om de on-premises Exchange, Skype For Business of SharePoint-omgeving te gaan migreren naar de cloud, stellen we met ons team een migratietraject op. Dankzij de hybride cloud bepalen we zelf het tempo en creëren we geen point-of-no-return.

 

‘Accounts, rechten en wachtwoorden lopen altijd synchroon met de services in Azure’

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl