Managed WiFi

Wifi as a Service biedt u alle flexibiliteit en veiligheid van een krachtig wifinetwerk. U betaalt alleen voor het gebruik van het draadloze netwerk. Grote investeringen vooraf zijn verleden tijd. U profiteert direct van een professioneel wifinetwerk.

Wifi as a Service

Wifi as a Service (WaaS) biedt een professioneel, beveiligd en beheerd wifinetwerk in uw bedrijf voor een vaste prijs per access-point per maand. De complexiteit van moderne wifinetwerken vergt veel kennis en ervaring. Het is voor de meeste bedrijven volstrekt onrendabel die expertise zelf op te bouwen en in stand te houden. Met WaaS nemen wij u al die zorgen compleet uit handen.

Flexibiliteit

Ons concept is uiterst flexibel. U bent niet gebonden aan een eenmalige investering of een langdurig contract. U neemt een wifinetwerk als een dienst af. En dat biedt vele voordelen. Heeft u een beperkt budget? Ook dan is een professioneel wifinetwerk voor u binnen handbereik. De acces-points berekenen we per maand. U hoeft dus niet in een keer een grote investering te doen. Het wifinetwerk kunnen we ook eenvoudig aan eventuele veranderende wensen aanpassen.

Ondersteuning

Alle apparatuur wordt continu bewaakt door managementsoftware, zodat een storing direct bij ons bekend is. Door een goed ontwerp kunnen we uitval van een enkel access-point grotendeels opvangen door de omliggende access-points. Ontstaat er echt een probleem? Dan lossen wij dat binnen een afgesproken tijd op, zonder extra kosten.

Nog even uw voordelen onder elkaar:

1. Een besparing op de aanschafkosten
2. Een volledig beheerd wifinetwerk
3. 24×7 monitoring en control
4. Technische support
5. Vervanging defecte hardware
6. Maximale beveiliging en zeer hoge beschikbaarheid
7. Geoptimaliseerde dekking van een tot duizenden access-points
8. Vaste maandlasten inclusief hardware
9. Een zorgeloos en volledig beheerd wifinetwerk 

 

'Alle apparatuur wordt continu bewaakt door managementsoftware'

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl