Internetverbindingen

Wij kunnen u internetverbindingen leveren via de netwerken van Routit en Ziggo. Op deze manier kunnen wij vrijwel op iedere locatie een passende verbinding leveren. Dit kan een thuiswerkverbinding zijn, maar ook een glasvezelverbinding.

Betrouwbaar internet

Een optimale en zeer betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig een randvoorwaarde voor elke organisatie. Wanneer u geen betrouwbare internetverbinding heeft, kan dit veel ellende tot gevolg hebben. Bij een storing komt uw organisatie immers stil te liggen. De tijd waarin internet uitsluitend werd gebruikt voor het verzenden en versturen van e-mails en voor het bekijken van websites is allang voorbij. Internet wordt intensief gebruikt voor een veelzijdigheid aan doeleinden binnen uw bedrijfsprocessen.

Deskundig advies

Een goed en deskundig advies over uw internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar voor u. Welk type verbinding past het best bij uw wensen en eisen? Is dit type ook wel leverbaar op uw locatie? Kunt u kosten besparen door voor een andere goede oplossing te kiezen? Wij beantwoorden deze en vele andere vragen die betrekking hebben op uw ICT-omgeving.

Alle mogelijke verbindingen

Wij verzorgen internet in heel Nederland en doen dit via alle verbindingen die op uw locatie mogelijk zijn. En ook nog eens tegen een scherp tarief. Wij hebben uitstekende afspraken met alle Nederlandse providers, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een betrouwbare internetverbinding. Glasvezel, ADSL, SDSL, VDSL, BVDSL, kabel en ethernet, we leveren het allemaal.

 

‘Een goede internetverbinding is cruciaal voor uw bedrijfsvoering’

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl