Digitaal aangetekend verzenden

Scannen, printen, ondertekenen, naar het postkantoor brengen… Heeft u ook zoveel werk met het versturen van uw belangrijke documenten? Dijkcom heeft nu een veel efficiënter en even betrouwbaar alternatief voor u: digitaal aangetekend verzenden.

Digitaal aangetekend verzenden

Betalingsherinneringen, contracten, rapportages, hypotheekaktes; u verstuurt uw belangrijkste documenten nu nog op fysieke wijze. Zo bent u er zeker van dat u ze beveiligd en rechtsgeldig op het juiste adres krijgt. Maar vindt u al dat scannen, printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen ook niet veel te veel werk? Dijkcom heeft nu een veel efficiënter en even betrouwbaar alternatief voor u: Digitaal aangetekend verzenden. Ideaal voor zowel verzender als ontvanger!

Verlies geen tijd meer

Uw klanten, leveranciers en uw eigen mensen verliezen geen tijd meer. Ze ontvangen bedrijfsstukken in hun eigen e-mailbox. En kunnen ook met het e-mailprogramma dat ze gewend zijn met een druk op de knop alle belangrijke documenten verzenden. Zo scheelt Digitaal aangetekend verzenden u dus dat tijdrovende scannen, printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen! 

Kies een betrouwbaar alternatief

In een tijd van datalekken en cyberaanvallen is het nogal wat om zelfs uw belangrijkste bedrijfstukken digitaal te versturen. We snappen uw bezorgdheid. Maar wij nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus en bieden u een uiterst betrouwbaar alternatief. We beschikken over het ISO27001-certificaat en omdat al onze data in Nederland opgeslagen wordt, ondergaan we meerdere malen per jaar een pentest.

Ga voor juridische zekerheid

Digitaal aangetekend verzenden voldoet aan de schriftelijkheidsvereiste zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek. Dit biedt u juridische zekerheid. Als onafhankelijke derde leggen we voor u vast wie wat op welk moment met wie communiceert. Met name bij correspondentie rond een conflict is dat zeer belangrijk. Want door ontvangst en acceptatie te registreren, kunt u altijd aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Digitale handtekening

Dijkcom integreert Digitaal aangetekend verzenden voor u in uw e-mailpakket. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige oplossing voor de gehele organisatie. Om alles nog efficiënter te maken, kunt u een digitale handtekening als extra optie toevoegen. Deze functie is weer te voorzien van iDIN. Met deze online tool moet de ondertekenaar zich aan de hand van zijn bankgegevens identificeren. Zo weet u altijd zeker dat de handtekening door de juiste persoon is gezet.   

'Efficiënt, betrouwbaar en met juridische zekerheid uw documenten mailen’

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl