Dedicated server

Met een Online Dedicated Server van Dijkcom Automatisering kiest u voor een flexibele server die geheel naar uw eigen wens wordt geïnstalleerd. Zo beschikt u altijd over uw persoonlijk ingedeelde server.

Geen server meer nodig

Het grote voordeel van een Online Dedicated Server is dat u geen server op locatie meer nodig heeft. De server staat namelijk veilig geplaatst in het datacenter. In deze super beveiligde omgeving is de veiligheid van uw kostbare bedrijfsgegevens gegarandeerd. Zo hoeft u geen dure server aan te schaffen en behoren zorgen over het beheer en de beschikbaarheid tot het verleden.

Onbezorgd werken

Het is natuurlijk leuk dat u dankzij de Online Dedicated Server kosten bespaart. Maar er is meer dat de Online Dedicated Server bijzonder maakt. Zo is het mogelijk om grote applicaties te laten draaien via deze server of om via de cloud te werken in een online werkplek. Deze werkplek kunt u helemaal indelen naar eigen inzicht. Dit betekent dat het mogelijk is om speciale software te installeren. Dankzij de Online Dedicated Server kunt u uw werkplek ook nog eens per maand aanpassen. Over flexibiliteit gesproken!  

Redundant uitvoering

Nog een voordeel van de Online Dedicated Server is dat hij volledig redundant wordt uitgevoerd. Dit betekent dat wanneer een server uitvalt, alles wordt overgenomen door een tweede server. Zo bent u verzekerd van zo min mogelijk downtime en hoeft u niet bang te zijn dat uw gegevens verloren gaan.

We sommen nog tien pluspunten voor u op:

 1. Hogere beschikbaarheid
 2. Lagere investerings- en onderhoudskosten
 3. Minder ICT-beheer
 4. Persoonlijke telefonische ondersteuning en support
 5. Betalen naar verbruik
 6. Geen verborgen kosten
 7. Inclusief back-up van uw data
 8. Cloud-omgeving modulair opgebouwd 
 9. Altijd en overal toegangkelijk
 10. Optimaal beveiligd

 

 ‘Volgens Microsoft werkt in 2020 75% van het MKB in een cloud-omgeving’

Heeft u vragen? Laat ons u helpen!

* = verplicht

Benieuwd naar onze referenties?

 • Bel ons 038 - 203 60 00
 • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
 • Contacteer ons Vul het formulier in
 • Mail ons info@dijkcom.nl