Systeembeheer en netwerkbeheer

Dijkcom Automatisering is uw externe ICT-afdeling. Wij garanderen dat uw ICT-infrastructuur stabiel draait en waarborgen de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Uiteraard leveren we daarbij het maatwerk dat past bij uw bedrijf en uw situatie. Dijkcom Automatisering beheert uw bedrijfsnetwerk goed en veilig en voorkomt storingen. Bij problemen zijn we altijd bereikbaar en zorgen we snel voor een goede oplossing. Dijkcom Automatisering zorgt dat uw belangrijke bedrijfsgegevens optimaal beveiligd zijn.

Dijkcom Automatisering is specialist in de cloud. Dit betekent dat u geen eigen server meer nodig heeft, maar ruimte ‘huurt’ op ons netwerk. Dit bespaart veel geld en ruimte. Groot voordeel is bovendien dat u overal toegang heeft tot uw netwerk en bestanden. Via de laptop, smartphone of tablet.

Wat zijn de voordelen van werken met Dijkcom?

  • U hoeft geen automatiseringsmedewerkers in dienst te nemen
  • Uw systeem- en netwerkbeheer is in professionele handen
  • U heeft maximale grip op uw ICT-budget
  • U bent verzekerd van een stabiel netwerk
“Ongestoord aan het werk”

Overstapservice

Niet tevreden over uw huidige automatiseerder, maar ziet u op tegen de gevolgen van een overstap naar een nieuwe partner? De overstapservice van Dijkcom Automatisering maakt die stap minder groot. Wij kijken naar uw huidige contracten, regelen dat een overstap snel en efficiënt verloopt en zorgen dat uw bedrijfsprocessen geen gevaar lopen. Daarbij werken wij volgens een gedetailleerd plan, zodat u tijdens het proces niet voor verrassingen komt te staan.

Systeem en netwerkbeheer

Bent u overtuigd of wilt u meer weten over systeembeheer en netwerkbeheer?

Lekker makkelijk, laat ons u bellen!