“Voorkomen is beter dan genezen”
Laat ons uw ICT onderhouden

Houd uw ICT in topvorm

Als organisatie is het een absolute must om de gehele aanwezige ICT-infrastructuur op orde te hebben, maar ook met name in topvorm te houden. Door de snelle ontwikkelingen binnen de wereld van ICT is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het bijwerken van software, her-evalueren van gebruikte hardware en het in de gaten houden van uw netwerkbeveiliging, het zijn allemaal belangrijke zaken, maar heeft u er tijd voor?

Dijkcom Automatisering kan u ontzorgen als uw externe ICT afdeling. Wij kunnen u van dienst zijn bij advies, aanschaf, implementatie, configuratie en onderhoud van alle professionele software en hardware.

Diensten en producten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Dijkcom Automatisering zorgt dat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Of dat nou op uw bedrijf is, thuis, in de trein, in een wachtruimte of bij uw klanten is. Wij helpen u met:

  • Systeembeheer & netwerkbeheer Ongestoord aan
    het werk.

  • Werken in de cloud Altijd en overal
    aan het werk.

  • WifinetwerkenUw wifi uitbreiden of vervangen?

  • Reparaties Wij helpen u snel weer aan het werk.

  • Online telefonie Zeer voordelig en onbeperkt bellen.

Doe de gratis ICT-scan

Niet tevreden over de automatisering op uw bedrijf? Het gevoel dat het beter kan? Denkt u dat u kansen laat liggen of niet alle mogelijkheden benut? Laat ons dan gratis een ICT-scan uitvoeren, waarbij wij uw ICT-omgeving onder de loep nemen. In een helder adviesrapport dragen wij tekortkomingen en mogelijke verbeteringen aan. Ook laten we zien tegen welke investeringen u in de toekomst aan loopt.

“Wij nemen uw ICT-omgeving onder de loep”

Bent u overtuigd of wilt u meer weten?

Contact via e-mail Bel ‪+31 (0)38 203 60 00‬