Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als verlengstuk van uw bedrijf leveren we alle diensten die nodig zijn om zorgeloos gebruik te maken van een slimme, snelle en safe ICT-infrastructuur. We volgen met onze dienstverlening de razendsnelle automatiseringsontwikkelingen op de voet en zijn altijd up-to-date. Afhankelijk van uw automatiseringsvraagstuk kijken we naar welke van ons brede scala aan diensten u nodig heeft voor de ideale oplossing.

 

Microsoft Office 365

Samenwerken en communiceren met uw klanten, partners en collega’s is essentieel voor succes. Microsoft Office 365 biedt het cloud-platform om dit te realiseren. Wij helpen u bij het uitzoeken van het pakket dat het best past bij uw bedrijf.

Lees meer

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services voor bijvoorbeeld berekeningen, opslag, data, netwerken en toepassingen. U werkt sneller, bent productiever en bespaart geld.

Lees meer

Online Dedicated Server

Met een Online Dedicated Server van Dijkcom Automatisering kiest u voor een flexibele server die geheel naar uw eigen wens wordt geïnstalleerd. Zo beschikt u altijd over uw persoonlijk ingedeelde server.

Lees meer

Online werkplek

Met behulp van een Online werkplek kan een medewerker altijd en overal vanaf ieder device, inloggen op zijn persoonlijke werkplek. Een volledige ontzorging op het gebied van ICT.

Lees meer

Online opslag

Uw zakelijke gegevens horen al lang niet meer thuis op een floppy. En ook externe schijven bieden niet de mogelijkheden van tegenwoordig. Met online opslag bent u er altijd van verzekerd dat uw gegevens veilig bewaard worden en toegankelijk zijn.

Lees meer

Hosted exchange

Hosted exchange is het zakelijke platform, waarmee u voor altijd en overal toegang heeft tot e-mail, adresboek, agenda, taken en documenten. Dit maakt het eenvoudig om al deze data te delen met collega's.

Lees meer

Internetverbindingen

Wij kunnen u internetverbindingen leveren via de netwerken van Routit en Ziggo. Op deze manier kunnen wij vrijwel op iedere locatie een passende verbinding leveren. Dit kan een thuiswerkverbinding zijn, maar ook een glasvezelverbinding.

Lees meer

Mobiele telefonie

Uw bedrijf moet kunnen bellen en bereikbaar zijn. U beschikt dus over een telefooncentrale. Functioneel gezien is en blijft dat volstrekt logisch, maar ligt het nog wel voor de hand om straks een nieuwe telefooncentrale aan de wand te schroeven?

Lees meer

VoIP-telefonie

Altijd en overal verbonden met klanten en collega’s onder hetzelfde nummer. Ongelimiteerd bellen tegen vaste lage kosten. En eenvoudig op- en afschalen naar behoefte. Dat is VoIP (Voice over Internet Protocol): de nieuwe standaard in zakelijke telefonie.

Lees meer

Remote monitoring

We zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor continuïteit en optimale prestaties van uw IT-services. Of de onderliggende IT-infrastructuur zich nou in de cloud, on-premises of in een combinatie ervan bevindt.

Lees meer

Managed WiFi

Wifi as a Service biedt u alle flexibiliteit en veiligheid van een krachtig wifinetwerk. U betaalt alleen voor het gebruik van het draadloze netwerk. Grote investeringen vooraf zijn verleden tijd. U profiteert direct van een professioneel wifinetwerk.

Lees meer

Digitaal aangetekend verzenden

Scannen, printen, ondertekenen, naar het postkantoor brengen… Heeft u ook zoveel werk met het versturen van uw belangrijke documenten? Dijkcom heeft nu een veel efficiënter en even betrouwbaar alternatief voor u: digitaal aangetekend verzenden.

Lees meer

Benieuwd naar onze referenties?

  • Bel ons 038 - 203 60 00
  • Laat ons u bellen Laat hier uw gegevens achter
  • Contacteer ons Vul het formulier in
  • Mail ons info@dijkcom.nl